Raamatupidajate nädal talvekontoris

KÕIK KOHAD ON TÄIS!

Hea raamatupidaja, kuidas Sul läheb? 

Kas suvine kodukontor on juba ära väsitanud ja tahaks vahelduseks ka täiskasvanutega mõtteid vahetada? Tahaks vahel mõne teise raamatupidajaga arutada, kuidas mingit olukorda lahendada või tehingut kajastada? Mina näiteks tunnen küll vahel puudust nö teisest silmapaarist või tahaks lihtsalt huvi pärast teada, kuidas töötavad need, kellel palgamaksed on vaja teha 31-ks kuupäevaks või kuidas arvutavad need, kellel palgaperiood ning kalendrikuu üldse ei kattu? 

Sellest ka tekkis mõte, teha sügisel koostöötamise nädal. Kuidas kõlaks mõte veeta üks töönädal koos teiste raamatupidajatega välikontoris? Eriti kui peale TSD esitamist saad kohe basseini hüpata?

Seega otsin mõtte- ja/või töökaaslasi oktoobri teiseks nädalaks (7-13-10.2024) Tenerifele! Meie käsutuses on 4 magamistoaga villa; päeval teeme tööd ja kuulame koolitusi ( Tõnis Elling on lubanud meid valgustada 2025 käibemaksumuudatuste teemal ning muidugi võib tal paluda ka rääkida just sellest teemas, mis Sulle keeruline tundub), õhtul naudime basseini ning päikeseloojangut suvesoojuses

Lisaks teeme raamatupidajate tuntud ratsionaalses mõtlemises korra pausi ning arutleme human design-i teemadel ja läheme naudime merevaateid hoopis matkates. 

Kuidas tundub? Lööd kampa? 

Mis maksab? 990+km, lisandub kindlustus ja lennupiletid
Hinnas sisaldub:
Majutus luksuslikus villas 2-kohalises toas 7-13.10.2024
Hommikusirutused
Hommikusöögid
Tulumaksu ja siirdehindade koolitus 08.oktoober. Koolitajad on Ernst&Young Baltics AS maksuosakonna juhataja Hedi Wahtramäe ja siirdehindade ekspert Jevgeni Semjonov (Zoom)
Käibemaksumuudatused 2025 , 10.oktoober. Koolitaja Tõnis Elling. (Zoom)
Sissejuhatus human design-i

ESG aruandluse ülevaade väike- ja keskmisesuurusega ettevõtetele
Matk Tenerife looduses
1 ühine õhtusöök restoranis

Hinnale lisanduvad lennupiletid, mille igaüks ostab ise. Lennata tuleb Tenerife Lõuna lennujaama, piletite hinnad on vahemikus 200-1100€ sõltuvalt vahemaandumistest ning pagasivalikutest. Kõige lihtsam ja kiirem on lennata Finnairiga läbi Helsingi, kiiruselt teine variant on lennata läbi Londoni. NB! Kuna sellel lennul on vaja ümberistumisel pagas välja võtta ja uuesti check-in teha, siis soovitan reisida käsipagasiga.
Lennuvalikud leiab siit: https://www.momondo.ee/flight-search/TLL-TFS/2024-10-07/2024-10-13?sort=bestflight_a&fs=stops=1

Ps. Reisi eest tasumine toimub koolitusarve alusel. 

Kui eeltoodu Sind kõnetab, siis kirjuta mulle: triin@lumila.ee või võta ühendust Facebooki või Instagrami vahendusel!